Marknader

Marknader

Ecolab erbjuder tjänster och produkter till marknader som har ett brett spektrum av rengörings- och saneringsbehov över hela världen. Även om alla Ecolabs olika verksamheter fokuserar på specifika produkter och tjänster arbetar alla divisioner tillsammans, över geografiska gränser, för att tillhandahålla lösningar och tjänster till våra kunder. 

Ecolab erbjuder ett omfattande sortiment av rengörings- och saneringslösningar för våra olika kundgrupper över hela världen. Det är allt från rengöring av glas till desinficering av ett operationsbord! 

Du stöter på Ecolab som sanitär expert på produktionsanläggningar av kända varumärken (mat och dryck), som hygienpartner på dagligvaruhandeln till städexpert på hotell. Med Ecolabs 360° program ser vi bland annat över patientens välbefinnande inom sjukvården samt ger dig nöjda hotellgäster.

Oavsett om du ska upphandla tjänster och produkter för städning, catering, tvätterier eller andra verksamheter, erbjuder Ecolab dig alltid hållbara och effektiva lösningar som ger ett rent och säkert resultat.

RENT. SÄKERT. EFFEKTIVT. 

VÄLJ DIN MARKNAD ELLER DITT VERKSAMEHTESOMRÅDE HÄR TILL VÄNSTER.

Back to Top